Kies voor een visgraat vloer

Tijdens een verbouwing of verhuizing kom je voor vele keuzes te staan. Welke meubelen ga je aanschaffen, welke kleur muur past bij het interieur en welke vloer heeft jouw voorkeur? In deze blog gaan we in op de keuze voor de vloer van jouw woning. Er is een enorm aanbod in vloeren voor jouw woning. Er zijn talloze materialen, kleuren en patronen verkrijgbaar voor in jouw woning. Tegenwoordig is de visgraat vloer razend populair voor in de woning. Wellicht is dit de geschikte vloer voor jouw woning. Lees snel verder en ontdek waarom ook jij voor de visgraat vloer moet kiezen.

1) Tijdloze optie

Zoals je net hebt gelezen, zijn er enorm veel verschillende vloeren verkrijgbaar. Niet alleen de materialen en kleuren verschillen, maar de legpatronen ook. De vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Het visgraat patroon heeft een tijdloos karakter, waardoor mensen sneller gecharmeerd raken. Je kiest namelijk liever voor een tijdloze vloer in jouw woning, zodat je de vloer niet hoeft aan te passen als deze niet meer tot de trend behoord.

2) Sluit aan bij jouw interieurstijl

Een houten vloer is de basis voor ieder interieur; ook die van jou. Bij het inrichten van een (nieuwe) woningen wordt daarom vaak geadviseerd om met de houten vloer als basis te beginnen. Vervolgens kunnen de kleuren worden aangepast en kan het meubilair worden gekozen. Een visgraat vloer is niet verbonden aan een bepaalde interieurstijl; het past in principe bij elke interieurstijl die jij maar kunt bedenken. Je kunt geheel je eigen houtsoort en de kleur van de vloer bepalen. Dit kan je op je eigen manier laten aansluiten bij jouw interieurstijl. Bij een Scandinavisch interieur, zien we dat er vaak wordt gekozen voor een lichte eiken visgraat vloer. Ontdek welke interieurstijl en vloer de juiste combinatie voor jou zijn.

3) Creëer sfeer met een visgraat vloer

De visgraat vloer zorgt voor een fijne uitstraling in het interieur. Vaak zie je dat de vloeren als rechte planken achter elkaar worden gelegd; vrij saai. De visgraat vloeren worden onder een bepaalde hoek onder elkaar gelegd. Hierdoor creëer je een subtiel speels effect. De ruimte krijgt hierdoor meer sfeer en voelt een stuk gezelliger aan. Een houten visgraat vloer klinkt wellicht standaard, maar je kunt de vloer geheel naar eigen wensen personaliseren. Door een uniek houtsoort, kleur of wash te kiezen, kan jij je vloer helemaal persoonlijk maken. De visgraat vloer op maat, zorgt voor sfeer op maat in jouw woning.

 

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Haarlemgroener.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart